Selamanya awak di hati saya ♥
Ehem. Awak? Awak sihat tak? Cane keadaan awak sekarang nh? Benda tu jek yang selalu ada dalam fikiran saya wak :'( Awak.. Saya rinduuuuu sangat-2 dekat awak. Harini kejap jek saya dok uma. Saya sakit wak. Doakan saya sihat bila saya dok hostel nanti. Esok saya balik hostel. So, saya tak sempat nak tanya khabar awak. Awak, jaga diri leklok kay? Awak, janji dengan saya, yang awak takkan menduakan saya kay? 

Awak, bila awak sunyi nanti, awak tengok laa gambar-2 saya. Gambar yang kita pena snap sesama. Bila awak rindu saya nanti, awak ingat la kenangan saya dengan awak. Kenangan kita makan maggi sesama. :') Awak, saya sayang awak tau. Hihi. InsyaAllah kita ditakdirkan bersama :') 

Awak jangan laa sedih bila saya takde. Satu jek saya nak awak tahu. Even kita tak contact, awak selalu ada di hati saya tau. Hihi. Awak jangan laa ingat saya dah tak sayang awak. Saya sayang awak sampai bila-2 tau :) 

Awak ada dalam fikiran saya. Tak kira saya kat mana, saya akan ingat awak and awak akan ada dalam fikiran saya. Awak kan tahu yang saya duk hostel sebab mama saya yang suruh. Saya harap awak paham. Saya rindu awak. Hihihi.

InsyaAllah kita akan bersama suatu hari nanti. Awak, kalo saya tulang rusuk yang awak cari, terima laa saya seadanya. Sayang awak  

Like and comment :D

No comments:

Post a Comment